Arafat skjuler de øverste terrorlederne

Omkring 30 ettersøkte palestinere, blant dem folk fra toppledelsen i terrororganisasjonen Fatahs Al Aksa Martyrbrigade, holdes i dekning i Yasser Arafats hovedkvarter i Ramallah, i følge israelske sikkerhetskilder. Flere av mennene skal være direkte involvert i terrorangrep på Vestbredden og selvmordsbomber i Israel.
For noen måneder siden utviste selvstyremyndigheten de ettersøkte palestinere fra hovedkvarteret, i frykt for at deres tilstedeværelse ville gi Israel et påskudd til å gå til aksjon mot Arafat. Terroristene har nå returnert og lever i dekning under beskytelse av Yasser Arafats egen livvakt, Force 17.
Tirsdag kommer Egypts utenriksminister Ahmed Maher og Egypts etterretningssjef Omar Suleiman til Ramallah for å ha samtaler med Yasser Arafat. (27.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart