Journalister demonstrerte etter drap

En gruppe palestinske journalister demonstrerte i Ramallah på onsdag, etter at pressemannen og menneskerettighetsaktivisten Khalil Zaban ble skutt og drept tirsdag morgen. Journalister og mediakontorer har den senere tid opplevd en rekke angrep i de palestinsk-kontrollerte områdene. Journalistene som demonstrerte onsdag krever at gjerningsmennene blir etterforsket og straffeforfulgt. Det samme kravet har Israel stilt de palestinske selvstyremyndighetene over for når det gjelder terrorgruppene, men PA gjør lite og ingenting mot gruppene som skaper mer og mer kaos internt i det palestinske samfunnet.
– Vi er redde for å uttrykke vår mening fritt, sier de palestinske journalistene, i følge Jerusalem Post.
– Mange journalister er redd for kulene, sier Bassem Abu Sumayah i palestinsk kringkastning. (04.03)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart