Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Barneterrorist (14) tatt med bombe på kroppen

Israelske soldater arresterte onsdag ettermiddag en 14 år gammel palestinsk gutt med en bombe festet til kroppen. Bombeeksperter brukte en fjernstyrt robot for å gi gutten en saks som han kunne klippe seg fri fra bombevesten med.
Hæren tror gutten var på vei for å utløse bomben i nærheten av soldatene på veisperringen Hawara sør for Nablus. En Tanzim-gruppe i området har tatt på seg ansvaret for å ha sendt gutten.
Gutten sier, i følge Ha’aretz, at han fikk omkring 150 kroner for å gjennomføre selvmordsangrepet. I følge guttens familie skal han ha vært «mentalt treg».
De israelske soldatene hadde fått varsel om et mulig terrorangrep, og fattet mistanke til gutten i tide.
– Han fortalte oss at han ikke ønsket å dø. Han ville ikke utløse bomben, sier en offiser på kontrollposten.
Palestinske barn og tenåringer blir i økende grad flyttet fra steinkaster-avdelingene til selvmordsterror-avdelingene i det palestinske krigsmaskineriet. Terroristorganisasjonene tar også i bruk barns leketøy og bagger for å skjule bomber. 29 selvmordsbombere under 18 år er sendt ut av terrororganisasjonene for å gjennomføre angrep i Israel de siste tre og et halvt årene, skrev Jerusalem Post 19. mars. (24.03 KVELD)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart