Fem store terrorangrep ble forhindret

Påsken kan ha fortonet seg som en stille periode i den palestinske terrorkrigen mot Israel. Tall fra Israels sikkerhetstjeneste viser imidlertid at dette ikke er tilfelle.
I løpet av de siste ukene er ti selvmordsterrorister forhindret i å gjennomføre sitt angrep, skriver Ha’aretz. I tillegg har israelske styrker forhindret andre planlagte angrep, uten bruk av selvmordsbombere.
De palestinske terrororganisasjonene tar i bruk stadig råere metoder for å maksimere de sivile døds- og skadetallene på israelsk side. I et terrorangrep planla terroristene å la bomben inneholde AIDS-infisert blod som ville ha infisert dem som ikke ble drept. Det var også planlagt et trippelangrep med terrorister utkledd som israelske soldater.
Den israelske avstengningen av Vestbredden og Gaza-stripen, i tillegg til forsvarsstyrkenes anti-terror operasjoner har bidratt til å hindre en rekke terrorforsøk. (13.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart