Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre væpnede Tanzim-terrorister drept

Lederen for Al Aksa Martyrbrigade i Tulkarem og to andre militante palestinere tilknyttet Fatah-Tanzim ble skutt og drept av israelske styrker tidlig torsdag morgen. Alle tre var på IDFs liste over ettersøkte terrorister.
På onsdag ble ni palestinere drept på Gaza-stripen, da de møtte en israelsk operasjon med bomber, brannbomber, skyting og granater. IDF gjennomførte aksjoner i byene Beit Lahia og Beit Hanun for andre dag på rad.
Hensikten med Israels militære operasjoner er å stanse en rekke angrep mot israelsk sivilbefolkning fra dette området. De militante gruppene har brukt Kassam-raketter og granater til å skyte mot israelske byer og kibbutzer. Bare siden mandag er åtte israelere skadet i disse angrepene. (22.04)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart