Tre væpnede Tanzim-terrorister drept

Lederen for Al Aksa Martyrbrigade i Tulkarem og to andre militante palestinere tilknyttet Fatah-Tanzim ble skutt og drept av israelske styrker tidlig torsdag morgen. Alle tre var på IDFs liste over ettersøkte terrorister.
På onsdag ble ni palestinere drept på Gaza-stripen, da de møtte en israelsk operasjon med bomber, brannbomber, skyting og granater. IDF gjennomførte aksjoner i byene Beit Lahia og Beit Hanun for andre dag på rad.
Hensikten med Israels militære operasjoner er å stanse en rekke angrep mot israelsk sivilbefolkning fra dette området. De militante gruppene har brukt Kassam-raketter og granater til å skyte mot israelske byer og kibbutzer. Bare siden mandag er åtte israelere skadet i disse angrepene. (22.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart