Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Nok er nok

I mars mistet advokat Elias Khoury sin sønn i et terrorangrep. En palestinsk terrorgruppe trodde den unge mannen som var ute på joggetur i Jerusalem var en jøde. Da det kom frem at den drepte var en araber, ba terroristene om unnskyldning.
Nå synger Elias Khoury kraftig ut mot den palestinske terrorkampanjen og oppvigleriet til vold mot Israel. Advokaten har tidligere representert de palestinske selvstyremyndighetene i israelske rettssaler.
– Vi må begynne å undervise våre barn og ungdommer om den rette vei, hvor man har respekt for menneskeliv. Vi må lære dem hvordan en politisk kultur kan eksistere og hvordan lov og orden kan være anerkjent og opprettholdt, sier Khoury.
Om terroristene sier han:
– Disse menneskene gjennomfører kriminelle handlinger og ødelegger palestinske interesser og religionen de hevder å representere eller tjene. Vi trenger islamske ledere som vil reise seg og si disse tingene høyt og tydelig. Ved å være stille, ødelegger de det islamske og palestinske samfunnet. Si «nok er nok», oppfordrer Khoury. (26.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart