Nok er nok

I mars mistet advokat Elias Khoury sin sønn i et terrorangrep. En palestinsk terrorgruppe trodde den unge mannen som var ute på joggetur i Jerusalem var en jøde. Da det kom frem at den drepte var en araber, ba terroristene om unnskyldning.
Nå synger Elias Khoury kraftig ut mot den palestinske terrorkampanjen og oppvigleriet til vold mot Israel. Advokaten har tidligere representert de palestinske selvstyremyndighetene i israelske rettssaler.
– Vi må begynne å undervise våre barn og ungdommer om den rette vei, hvor man har respekt for menneskeliv. Vi må lære dem hvordan en politisk kultur kan eksistere og hvordan lov og orden kan være anerkjent og opprettholdt, sier Khoury.
Om terroristene sier han:
– Disse menneskene gjennomfører kriminelle handlinger og ødelegger palestinske interesser og religionen de hevder å representere eller tjene. Vi trenger islamske ledere som vil reise seg og si disse tingene høyt og tydelig. Ved å være stille, ødelegger de det islamske og palestinske samfunnet. Si «nok er nok», oppfordrer Khoury. (26.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart