Hull i magen etset bort av syre i bomben

De palestinske terrororganisasjonene bruker stadig nye metoder i forsøket på å maksimere antall drepte i det israelske samfunnet. Mandag offentliggjorde det israelske politiet detaljer knyttet til et ganske nylig terrorforsøk i en by sentralt i Israel.
Politistyrker som var i høy terrorberedskap i byen, oppdaget en palestiner som løp «som en gal». Sikkerhetsstyrkene tok opp jakten, og arresterte mannen. Først trodde de den mistenkte løp på grunn av frykt for politistyrkene. Kort tid senere ble årsaken til hastverket avslørt: Mannen hadde et etsende stoff i sin magebelte-bombe som hadde lekket ut på huden hans. Dette hadde medført så store brannskader at man bokstavlig talt kunne se et hull i magen på terroristen, skriver den israelske avisen Ma’ariv. (04.05)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart