Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fem israelske soldater drept

Da Israel forberedte seg på å gravlegge de seks drepte soldatene fra kampene i Gaza-stripen tirsdag morgen, ble fem nye soldater drept ved Rafah på Gaza-stripen.
De israelske styrkene var i ferd med å avdekke tunneller som blir brukt til våpensmugling, da de ble angrepet av militssoldater fra Islamsk hellig krig. Først ble det rapportert at et pansret personellkjøretøy hadde kjørt på en mine, siden ble det klart at kjøretøyet var rammet av en anti-stridsvogn rakett, skriver Jerusalem Post. Foruten de fem drepte soldatene, ble tre soldater skadet.
Også i Rafah, som i Zeitun tirsdag, prøvde palestinere å samle kroppsdeler av de israelske soldatene og deler av det eksploderte kjøretøyet. Islamsk hellig krig hevder de har kroppsdeler fra en av de fem drepte soldatene ved Rafah.
Tidlig tirsdag morgen angrep et israelsk kamphelikopter en gruppe militante palestinere som utplasserte bomber og skjøt mot soldatene som undersøkte åsstedet for eksplosjonen onsdag. Minst sju palestinere skal ha blitt drept i angrepet, i følge vitner, som også bekrefter at flere av de drepte var væpnede militssoldater.
Brigader Zvika Fogel i IDF har tidligere vært nestkommanderende i Israels sørkommando:
– Vi kjemper under nesten umenneskelige forhold på denne fronten, ikke bare på grunn av terroren, men fordi vi er bundet av moralsk oppførsel som gjør det vanskelig å operere, sier Fogel til Jerusalem Post.
Torsdag morgen ble en israelsk kvinne lettere skadet da palestinsk milits skjøt en Kassam-rakett mot en bosetning. Raketten landet mellom to hus og forårsaket omfattende skader, skriver Jerusalem Post. (13.05)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart