IDF fortsetter jakten på smuglertunneller

Israelske bakkestyrker kjemper seg frem fra husrekke til husrekke gjennom smuglerbyen Rafah. Så langt er 40 palestinere drept i kampene som startet i begynnelsen av denne uken. De aller fleste av disse har vært væpnede militsmenn.
– Israel må gå til aksjon mot terroristene i Rafah fordi de prøver å smugle inn bakke-til-luft raketter som vil bli brukt mot sivile passasjerfly, sa justisminister Yosef Lapid til Hærens radio torsdag.
– Dersom et passasjerfly blir skutt ned, må Gud forby, vil folk spørre oss hvorfor vi ikke gjorde noe for å stoppe det, sa lederen for Shinui-partiet.
Tirsdag hevdet palestinere at en tenåringsjente og en tenåringsgutt ble drept av israelske skudd da de stod på et hustak. Anklagen ble selvsagt velvillig referert ukritisk av en vestlig pressekorps. I følge en etterforskning fra IDF ble det overhodet ikke skutt i området i det aktuelle tidsrommet.
– Vi hadde soldater i området, og disse så en eksplosjon som tilsynelatende rammet barna, sier en israelsk offiser. (20.05)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart