Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF fortsetter jakten på smuglertunneller

Israelske bakkestyrker kjemper seg frem fra husrekke til husrekke gjennom smuglerbyen Rafah. Så langt er 40 palestinere drept i kampene som startet i begynnelsen av denne uken. De aller fleste av disse har vært væpnede militsmenn.
– Israel må gå til aksjon mot terroristene i Rafah fordi de prøver å smugle inn bakke-til-luft raketter som vil bli brukt mot sivile passasjerfly, sa justisminister Yosef Lapid til Hærens radio torsdag.
– Dersom et passasjerfly blir skutt ned, må Gud forby, vil folk spørre oss hvorfor vi ikke gjorde noe for å stoppe det, sa lederen for Shinui-partiet.
Tirsdag hevdet palestinere at en tenåringsjente og en tenåringsgutt ble drept av israelske skudd da de stod på et hustak. Anklagen ble selvsagt velvillig referert ukritisk av en vestlig pressekorps. I følge en etterforskning fra IDF ble det overhodet ikke skutt i området i det aktuelle tidsrommet.
– Vi hadde soldater i området, og disse så en eksplosjon som tilsynelatende rammet barna, sier en israelsk offiser. (20.05)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart