Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Satte fri israelsk-arabisk journalist

Mandag ble den drusiske CNN-journalisten Riad Ali Ghanem (40) kidnappet av ukjente gjerningsmenn i Gaza-by. Mindre enn 24 timer senere ble han frigjort. IDF hevder Al Aksa Martyrbrigade, som er nært knyttet til Yasser Arafats Fatah-bevegelse, står bak kidnappingen. Dette ble bekreftet også av Riad Ali Ghanem selv, overfor reportere, skriver Jerusalem Post. Senere trakk CNN-journalisten sin uttalelse tilbake. – Selvfølgelig vet jeg ikke om kidnapperne virkelig var fra Al Aksa Martyrbrigade eller ei, rettet Ali Ghanem. Offisielle palestinske kilder har hevdet kidnapperne stod i ledetog med Hamas-aktivister. Alle de store palestinske gruppene har nektet forbindelse med kidnappingen. De palestinske selvstyremyndighetene vil ikke gi detaljer om avtalen som ble fremforhandlet med kidnapperne. Mens Ali satt fanget, offentliggjorde Al Aksa Martyrbrigade en video hvor CNN-journalisten oppfordrer israelske drusere til ikke å tjenestegjøre i forsvarsstyrkene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart