Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Drepte tre palestinere på Vestbredden

Asher Weisgan (41) fra bosetningen Shvut Rahel på Vestbredden skjøt og drepte tre palestinere på Vestbredden onsdag ettermiddag. Angrepet skjedde nær industrisonen ved bosetningen Shilo. Ytterligere to palestinere ble skadet i skytingen, en av dem alvorlig, rapporterer Jerusalem Post. Skjøt mot egne passasjerer I følge foreløpige meldinger skal Weisgan, som var sjåfør for de palestinske arbeiderne, ha åpnet ild mot sine egne passasjerer. Våpenet stjal han fra industrisonens vaktmann. I depresjon Venner av Weisgan sier han har vært i en slags depresjon de siste dagene, sannsynligvis på grunn av den israelske tilbaketrekningen. Hittil har ikke etterforskningen avdekket noen klare forbindelser mellom terroristen og radikale ideologier. Angriperen ble stanset av industrisonens sikkerhetssjef, og er nå under forhør av israelsk sikkerhetstjeneste. Andre terrorangrep på to uker 4. august drepte en jødisk terrorist fire israelske arabere i byen Shfaram i Israel. Eden Natan Zada ble deretter lynsjet av en mob. De siste dagene har sikkerhetstjenestene forhindret at høyreekstreme jøder har infiltrert Tempelplassen, skriver Ha’aretz. Israelske politistyrker forbereder seg nå på et mulig opprør blant palestinerne, skriver Ha’aretz. Bosetterrådet fordømmer angrep – Et mord er et mord, sier bosetterrådet i sin fordømmelse av Shilo-angrepet. – Vi er i dyp sorg over at svake sjeler, i en slik vanskelig tid for vår nasjon, hvor mennesker blir kastet ut av sine hjem, gir uttrykk for sine følelser med slik galskap, heter det blant annet i uttalelsen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart