Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

To skadet av knivstikking

En 25-årig mann fikk alvorlige skader og en 17 år gammel jente ble lettere skadet under et angrep ved kniv, rett ved overgangen til Gush Etzion tirsdag ettermiddag. Mannen ble stukket i magen og ble fraktet til sykehus for videre behandling. Hans tilstand skal ha forbedret seg og legene karakteriserte han skader som moderate. Terroristen var en 28-år gammel palestinsk mann fra Hebron, som klarte å stikke ned de to ofrene før IDF soldater skjøt ham på stedet. Angriperen ble alvorlig skadet og fikk behandling på et israelsk sykehus. Ambulansearbeider for Magen David Adom, Dror Eini, sier til Yedioth Aharonoth: – Jeg ankom Gush Etzion-overgangen og så to sivile, en 17-årig jente som stod oppreist med stikkskader i bakdelen og en i alvorlig forfatning, som lå på fortauet. Ved veisperringen sør for Jerusalem tidligere på dagen, ble en 14 år gammel palestinsk jente fra Betlehem anholdt fordi hun bar på en kniv. Under avhør avslørte hun at hun hadde planer om å stikke ned sikkerhetsvakter ved sjekkpunktet. Den mistenkte ble siden sendt videre til distriktspolitiet i Jerusalem for flere avhør. Siden begynnelsen av 2006 har sikkerhetsstyrkene på Vestbredden arrestert 25 palestinere for å være i besittelse av kniv.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart