Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer med en ny bølge selvmordsbomber

Palestinske terrororganisasjoner truer med å sette i gang en bølge selvmordsangrep dersom ikke Israel avslutter sine militæroperasjoner på Gaza-stripen. Israel har nektet å bøye av for ultimatumet, skriver Jerusalem Post. Minst 42 palestinere er drept i Israels anti-terror operasjon nord på Gaza-stripen siden onsdag, de aller fleste av dem væpnede militssoldater. Mer enn 200 mennesker er skadet, og for 29 av disse er tilstanden kritisk, opplyser palestinske sykehuskilder. IDF mener taps- og skaddetallene som oppgis fra palestinske kilder er overdrevne. En israelsk soldat er drept og en alvorlig skadet. IDF opererer nord på Gaza-stripen for å forhindre rakettangrepene mot sivile israelske boligområder. Palestinske terrororganisasjoner på Gaza-stripen har angrepet israelske mål hundrevis av ganger det siste året. IDF-kilder uttrykker tilfredshet med de militære målene som er oppnådd så langt under den fem dager lange operasjonen rundt Beit Hanoun. Minst syv terrorceller som står bak rakettangrep skal være rammet, og IDF mener terroristene er presset lenger tilbake på palestinsk territorium. Dermed er det vanskeligere for rakettene, som har relativt kort rekkevidde, å nå inn til israelske byer. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart