Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tilbyr midlertidig våpenhvile

Lederen av Islamsk Jihad, Khader Habib, uttalte torsdag kveld at flere palestinske terrorgrupper nå tilbyr midlertidig våpenhvile med Israel. Sammen lover de å stanse rakettangrepene mot israelske byer, dersom IDF-aksjonene på Gaza-stripen og Vestbredden opphører. I følge Habib skal det regjerende Hamas-partiets militære ving være en av grupperingene som har kommet til enighet, sammen med flere mindre grupper. – Til beste for den nasjonale palestinske interessen […] er det nå en posisjon som støtter ro ved å stanse rakettangrepene, i bytte mot stans i aggresjonen mot vårt folk på Gaza og på Vestbredden, legger han til. Habib understreker at avtalen kun vil tre i kraft dersom Israel faktisk går med på å stanse sine militære operasjoner. Tilbudet begrenser seg også kun til rakettangrep, og sier ingenting om andre former for angrep, som for eksempel selvmordsbombing, informerer Yedioth Aharonoth. Tidligere har palestinske terrororganisasjoner brukt midlertidige våpenhviler til å omgruppere og ruste opp til ny runder med krig mot Israel. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart