Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Angrep Israel med tre Kassam-raketter

Palestinske terrororganisasjoner på Gaza-stripen angrep Israel med tre Kassam-raketter søndag morgen. En av rakettene slo ned i nærheten av kibbutz Sha’ar Hanegev, melder Yedioth Aharonoth. Angrepet kom bare noen timer før Israels regjering kommer sammen for å drøfte hvordan rakettangrepene kan stanses. I løpet av de siste månedene har angrepene bare blitt intensivert. Øverstkommanderende for IDFs Sørkommando, Yoav Galant, mener det ikke finnes noe annet alternativ enn å gå inn med bakkestyrker for å stanse den militære oppbyggingen til Hamas. Dersom ikke Hamas blir svekket, kan deres styrker bli like sterke som Hizbollah, argumenterer Galant. – Det er ikke ventet at regjeringen godkjenner noen stor operasjon på Gaza-stripen, meldte Israel Radio søndag. 93 prosent av innbyggerne i Sderot mener deres sikkerhetssituasjon er dårlig eller veldig dårlig. Den israelske byen, som ligger bare noen få kilometer fra Gaza-stripen, har blitt rammet av hundrevis av Kassam-raketter. Over halvparten av ungdommene vurderer å flytte fra byen, viser en meningsmåling som ble publisert lørdag kveld.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart