Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Advarer israelere mot kidnappingsforsøk

Anti-terror avdelingen ved den israelske statsministerens kontor sendte ut en generell terroradvarsel til alle israelere i utlandet onsdag. Israelske statsborgere blir bedt om å vise ekstra stor forsiktighet, og kun delta i møter og rekreasjonsaktiviteter sammen med kjente personer. De må også la være å slippe mistenkelige eller ukjente personer inn på sitt hotellrom eller leilighet. Terrortrusselen blir beskrevet som "høy" og "konkret". Israelske myndigheter skal være kjent med hvilket land terrortrusselen for øyeblikket er størst, men har valgt å sende ut en generell advarsel som gjelder hele verden. Helt siden Hizbollahs terrorsjef Imad Mughniyeh ble drept i Damaskus i februar, har den shia-muslimske terrorgruppen truet med å hevne seg mot Israel eller israelske mål i utlandet. Israelske myndigheter har avvist at de var involvert i drapet på Mughniyeh, men den britiske avisen Sunday Times har skrevet, på bakgrunn av "informerte israelske kilder", at Mossad stod bak bilbomben.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart