Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Terrorist kjørte rett inn i soldatgruppe

En 19 år gammel araber fra Øst-Jerusalem krasjet i full fart inn i en israelsk soldatgruppe og sivile med en BMW personbil i Jerusalem mandag kveld. 15 mennesker ble skadet før terroristen ble skutt av en løytnant. – Han kjørte mot soldatene i full fart, (…) kjørte over soldater og sivile og fortsatte inn i en bygning. På det tidspunkt forstod jeg at det var et terrorangrep og jeg bestemte meg for å nøytralisere sjåføren slik at han ikke fikk anledning til å bakke bilen ut igjen og fortsette angrepet, forklarer løytnanten til Jerusalem Post. – Terroristen ble skutt "i løpet av sekunder", bekrefter Jerusalems politisjef Aharon Franco. Politiet hadde ingen etterretningsvarsler om angrepet i forkant. Foreløpig etterforskning viser at Kasem Mugrabi (19) gjennomførte angrepet etter at hans kusine avviste forslag om ekteskap. På Hadassah-sykehuset i Ein Kerem ligger en sivil kvinne på intensiv-avdelingen med moderat til alvorlige skader. 12 av de skadde var fortsatt på sykehus tirsdag morgen, i følge Israel Radio. I juli ble tre israelere drept og flere titalls personer skadet i to terrorangrep med bulldosere. Også da var gjerningsmennene arabere fra Øst-Jerusalem. Kort tid etter gårsdagens angrep jaget en gruppe ultraortodokse innbyggere to arabere som oppholdt seg i nærheten av området hvor terrorangrepet fant sted. Demonstrantene ropte rasistiske slagord, som "død over araberne", og prøvde å ta seg inn i arabiske bydeler av Jerusalem, skriver Jerusalem Post. Israelsk ridende politi spredte demonstrantene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart