Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinsk by ærer selvmordsterrorist

"Den heroiske martyrium-søkeren" kalles selvmordsterrorist Abu Samed på et minnesmerke reist til hans ære i landsbyen Madama på Vestbredden.

1. juni 2002 er prentet inn i minnet til innbyggerne i den israelske byen Herzliya. Rundt klokken 19.30 sprengte en palestinsk selvmordsbomber seg selv i luften inne i en Shawarma-restaurant. Tretti personer hadde valgt å kose seg med god mat her denne kvelden – på et skjebnesvangert tidspunkt.

Rørbomben som ble brukt under angrepet sies å ha vært «relativt liten». Men likevel ble én person drept og femten andre såret. Den drepte var en fjorten år gammel jente ved navn Aryeh Hershowitz.

Eget minnesmerke
Den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch (PMW) kunne 19. august melde at man i den palestinske byen Madama har valgt å ære selvmordsbomberen med et eget minnesmerke.

På monumentet kaller de mannen for «Den heroiske martyrium-søkeren». Hans operasjon beskrives som den «heroiske Herzliya-operasjonen».

– Bekjemp vantro
Over bildet av terroristen henger et Koran-vers som ber de troende muslimer bekjempe de vantro.

– Bekjemp dem, og Allah vil straffe dem ved deres hender, bøye dem ned og gi dere seier over dem, og helbrede hjertene til troende mennesker (Sure 9:14).

Under bildet finner man følgende beærende beskrivelse av en mann som har lemlestet mennesker for livet og endt livet til en liten tenåringsjente.

– Den heroiske martyrium-søkeren, Omar Muhammad Ziyada, som gjennomførte den heroiske Herzliya-operasjonen 11. juni 2002.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart