Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bosetterrabbinere fordømmer moskéangrep

Én dag etter angrepet på Beit Fajar-moskeen i Betlehem-området, kom en delegasjon rabbinere fra israelske bosetninger på besøk til muslimene i landsbyen. Samtlige fordømte ugjerningene offentlig og sa at dette ikke var en god jødisk gjerning. – Vår hensikt er å uttrykke vår avsky over angrepet på moskeen og si klart ifra om at dette ikke er Toraens eller den jødiske vei, sa rabbiner Shlomo Brin fra Yeshivat Har Etzion. – Denne handlingen har ingenting å gjøre med bosetningene. Det er moralsk og religiøst galt og det er svært krenkende. Dette er ikke hvordan vi utdanner våre barn. Islam er ingen fiendtlig religion, selv om vi har vært i kamp med noen av dens etterfølgere, erklærte han. – Vi ønsker ikke å såre deres religiøse følelser. Å angripe et sted som er hellig for våre muslimske venner er en svært alvorlig ugjerning. Den personen som er ansvarlig for angrepet er ubetydelig og har ikke engang tatt bryet med å stå fram, la Brin til. En annen rabbiner i delegasjonen forklarte at de fortsatt mente de hadde rett til å bo i bosetningene på Vestbredden. – De menneskene som besøker dere i dag er innbyggere i Judea og Samaria som mener at tilstedeværelsen og bosetningen i våre forfedres land er en del av vår kamp. På tross av dette fordømmer vi angrepet, understreket han ifølge Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart