Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kuntar oppfordrer Hamas til å kidnappe IDF-soldater

Den libanesiske terroristen Samir Kuntar oppfordret lørdag Hamas til å kidnappe flere israelske soldater som de kan bruke i fangeutvekslingsavtaler. Kuntar ble selv frigjort fra israelsk fengsel i bytte mot likene av IDF-soldatene Eldad Regev og Ehud Glodwasser. Han kom med sine uttalelser da han talte over satellitt til en støttekonferanse på Gaza-stripen for palestinske fanger i israelske fengsler. – Jeg oppfordrer motstandsorganisasjonene til å kidnappe flere israelske soldater og ikke nøye seg med bare én, fordi antallet fanger er høyt, sa Kuntar, og understreket at målet helliggjør alle midler. – Vi vil aldri føle oss helt frie uten at vi får frigjort alle fangene våre. Standhaftigheten utvist av motstandsorganisasjonene i Gilad Shalit-saken viser hvor ansvarlige vi er når det gjelder spørsmålet om fanger, hevdet han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart