Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Egypt jakter terrorcelle på Sinai-halvøya

Egypt har trappet opp sin innsats for å få arrestert sju personer fra en terrorcelle som kilder i egyptisk etterretning sier forsøker å komme seg inn på Gaza-stripen. Cellen ønsker å gjennomføre angrep mot Israel, melder det palestinske nyhetsbyrået Ma’an. Den egyptiske kilden forklarer at siden politiet fortsatt leter etter personene, mistenker de at de allerede har kommet seg inn til Gaza gjennom smuglertunellene. Israelske myndigheter oppfordret lørdag alle israelere som ferierer i Sinai om å forlate området raskest mulig. Guvernøren for nordlige Sinai hevdet lørdag morgen at Israel helt siden 2004 har publisert falske terroradvarsler for å ødelegge turistindustrien i Egypt. 40 prosent av turistene i nordlige Sinai er israelere. Ifølge rapporter Yedioth Aharonoth har fått, er det lite som tyder på at de ferierende israelerne har tatt advarselen på alvor ved å forlate Egypt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart