Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Al-Qaida truer Israel på hebraisk

For første gang utga al-Qaida torsdag en presseuttalelse på hebraisk på sine nettsider. Det var en trussel om å hevne IDF-drapene på to terrorister fra Islams hær på Gaza-stripen onsdag. En av dem, Islam Yassin, var en av lederskikkelsene i terrorgruppen med sterke bånd nettopp til al-Qaida. De "jødiske overgriperne" vil ikke bli beskyttet fra granatangrep og andre trusler inntil de har trukket seg tilbake fra "palestinsk land", heter det i uttalelsen. – Det virker som ideen bak dette er å få jøder til å føle at trusselen er enda mer nærværende nå, og ikke en advarsel fra langt borte, sier Matti Steinberg, en tidligere etterretningsagent med islam som spesialfelt.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart