Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF-soldat såret, to terrorister drept i sammenstøt

En IDF-soldat ble alvorlig skadet og to palestinske terrorister drept ved grensegjerdet mot Gaza-stripen lørdag, skriver Yedioth Aharonoth. Rett etter klokken 21.00 lokal tid fikk soldater som holdt utkikk øye på to personer som nærmet seg gjerdet. Begge skal ha ålet seg fram langs bakken. Senere på kvelden holdt soldater på å forberede en operasjon inne på Gaza-stripen da de ble beskutt av terrorister. En soldat pådro seg moderate skader. IDF undersøker nå om det har vært snikskyteraktivitet i området. Aksjonen skulle være et svar på Kassam-raketten mot Vest-Negev tidligere på lørdagen. Ingen ble drept eller såret i den hendelsen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart