Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kassam-rakett eksploderte ved barnehage, skolejente (14) skadet

Tirsdag morgen slo en Kassam-rakett fra Gaza-stripen ned i en kibbutz sør for Ashkelon, bare noen meter fra en barnehage. En 14 år gammel jente ble lettere skadet av splintene fra raketten og ble fraktet til sykehus i Ashkelon. Flere mennesker måtte behandles for sjokk, melder Yedioth Aharonoth. Terrorgruppene på Gaza-stripen har ofte angrepet på morgenen, når folk er på vei til barnehage, skole og jobb. Foreldre var i ferd med å levere barna i barnehagen da eksplosjonen rammet. – Jeg gikk på stien som fører til barnehagen da jeg hørte sirenene. Jeg løp mot barna i bygningen. Barnehagen er i seg selv et bomberom, så det var ikke noe poeng i å flytte barna. De var veldig rolige. Rett etter eksplosjonene begynte barna å fargelegge tegninger, forklarer en av barnehageassistentene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart