Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gantz: – IDF vil bli tvunget til å handle dersom rakettangrep fortsetter

- De israelske forsvarsstyrkene vil bli tvunget til å sette i gang en offensiv dersom rakettangrepene fra Gaza-stripen mot Sør-Israel vedvarer, sa forsvarssjef Benny Gantz til Knessets utenriks- og forsvarskomité tirsdag.

– I en ny runde med kamphandlinger «vil vi måtte korte ned varigheten så mye som mulig», understreket Gantz. Generalløytnanten kom også med nye opplysninger angående IDFs luftaksjon på Gaza-stripen mandag. IDF rammet en gruppe terrorister fra Islamsk Jihad som var i ferd med å eksprimentere med langtrekkende raketter. – Aksjonen skadet og forsinket utviklingen av Islamsk Jihads rakettproduksjon, sa Gantz. På grensen mellom Israel og Egypt i Sinai har IDFs rolle endret seg fra å håndtere infiltrasjon av flyktninger og smuglere til å ha beredskap mot terror, fortalte forsvarssjefen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart