Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

IDF angrep treningsleir til Hamas

Israelsk Black Hawk helikopter. (Foto: GPO)
Israelsk Black Hawk helikopter. (Foto: GPO)
Etter rakettangrep som gikk dypt inn i Israel torsdag, svarte IDF med å angripe en treningsleir til Hamas i morgentimene fredag.

Torsdag rammet IDF en framstående terrorleder i Al-Aqsa Martyrbrigader. Assam Subahi Ismail Batash ledet terrorister som planla nye terrorangrep mot Israel fra Gaza via Sinai.

IDF melder fredag morgen at de registrerte et presist treff mot treningsleiren i nattangrepet.

– Skader på sivile ble påført av Hamas-raketter og andre våpenmidler som var lagret i nærheten, og ikke av IDFs angrep, sier Bjørn Hermann, talsmann i IDF, i en pressemelding til norske medier.

Det palestinske nyhetsbyrået Ma’an melder at Bahajat Zaalan (38) ble drept og mellom 13 og 25 personer skadet i forbindelse med det israelske rakettangrepet. Ifølge Ma’an skal det hovedsakelig være snakk om splintskader. Flere av de skadde skal være kvinner og barn.

– IDF beklager skade på sivile mennesker, men gjentar at ansvaret ligger på terrororganisasjonen Hamas, som velger å handle blant sivilbefolkningen og bruker dem som menneskelige skjold, skriver Hermann.

Israelske luftstyrker har også gjennomført en operasjon i Rafah-området sør på Gaza-stripen. IDF bekrefter at to mål ble truffet.

Israel holder Hamas ansvarlig for all terroraktivitet som har sitt utspring fra Gaza-stripen. IDF lover å svare kraftig på alle nye angrep mot israelske innbyggere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart