Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Vi har gitt Gaza-terroristene en tøff lekse

Statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: GPO)
- Terrororganisasjonene på Gaza-stripen har betalt en høy pris de siste dagene, sier statsminister Benjamin Netanyahu. Israel vil fortsette aksjonene så lenge det er nødvendig.

Fredag ettermiddag rammet israelske luftstyrker en terrorleder fra PRC som planla et større angrep mot Israel. I løpet av de neste timene angrep terrororganisasjoner på Gaza-stripen, anført av Islamsk Jihad, med titalls raketter mot Israel. Søndag morgen har det totale antallet raketter passert 110. Mer enn 30 raketter er skutt ned av forsvarssystemet Iron Dome, som skyter ned raketter som ser ut til å være på vei mot boligområder.

Senest søndag morgen var Iron Dome systemet i aktivitet, da det stanset en serie raketter rettet mot Ashdod-området.

Netanyahu kommenterte de siste dagers kamphandlinger i regjeringsmøtet søndag morgen.

– På fredag ble en terrorleder, ansvarlig for flere terrorangrep likvidert. Han var i ferd med å planlegge nye terrorangrep, sa Netanyahu.

– Vi er fortsatt i beredskap mot et terrorangrep fra Sinai, og jeg har gitt ordre til å stenge veien langs grensen til Egypt, opplyste statsministeren.

Netanyahu påpekte at Iron Dome-systemet har bevist sin nyttige funksjon de siste døgn. Han lovet at flere batteri vil bli utplassert i løpet av de neste månedene.

– Iron Dome bør bli anerkjent som et nasjonalt kriseprosjekt, sa Ehud Barak. Forsvarsministeren mener en slik klassifisering vil kunne gi økte budsjettmidler til forsvarssystemet.

– Vi må sikre at systemet blir utplassert i løpet av kortest mulig tid, for å gi alle statens innbyggere verdig beskyttelse mot granater og raketter, både i nord og i sør, sa Barak.

Utenriksminister Avigdor Lieberman har understreket at Hamas holdes ansvarlig for alle angrep fra Gaza-stripen.

I de israelske luftangrepene på Gaza-stripen de siste to døgn er til sammen 16 væpnede terrorister drept. Palestinske kilder opplyser også at en 12 år gammel gutt er drept. (Andre rapporter sier at han var 14 år.)

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart