Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ny avskrekkingstaktikk ved angrep mot Israel

Forsvarssjef Benny Gantz (nr. to f.v.) advarer Israels fiender om at angrep mot israelske mål, vil bli møtt med motsvar. (Foto: IDF)
Forsvarssjef Benny Gantz (nr. to f.v.) advarer Israels fiender om at angrep mot israelske mål, vil bli møtt med motsvar. (Foto: IDF)
IDF kommer til å svare med samme mynt, dersom israelske interesser og mål blir angrepet i inn- eller utland, advarer forsvarssjef Benny Gantz.

Forsvarssjef Benny Gantz avslører at enhver som skyter fra Gaza eller Sinai kommer til å bli møtt med et angrep mot Hamas. Skyting fra Libanon kommer til å resultere i angrep mot Hizbollah og angrep utenlands av iranske agenter kommer til å resultere i et israelsk svar mot dem.

Kommentaren kommer etter angrepet mot Eilat. Enhver skyting mot Sør-Israel kommer til å bli møtt med et angrep mot Hamas, uansett hvilken gruppering som står bak skytingen. Ved en konferanse på Gelilot militærbase drøftet Gantz de mange farene Israel står overfor.

– IDF er Israels skjerpede sverd og beskytter, sa han ifølge Yedioth Aharonoth.

– Vi kan beskytte liv
Han drøftet også rakettangrepet mot Eilat natt til torsdag. Rundt tre raketter ble skutt fra Sinai. En av dem eksploderte nær boligbygg. De to andre rakettene har ennå ikke blitt funnet. Egyptiske myndigheter benekter at rakettene ble skutt fra Sinai.

Gantz kommentererte også den siste runden med skyting mellom Gaza og Israel. Nok en gang viste Israel at landet kan forsvare sine innbyggere, sa han.

– Etter å ha stoppet et dødelig terrorangrep, måtte vi holde ut angrep fra Gaza-stripen som Hamas var ansvarlig for. Vi handlet med bestemthet og påførte alvorlige skader på terrororganisasjonen. Vi beviste nok en gang at vi kan beskytte livene til israelske innbyggere og slå tilbake mot de som skader oss med makt, sa Gantz.

– Vi kjenner til kilden til disse angrepene og de som står bak dem må vite at Israels lange arm til slutt kommer til å nå enhver som forsøker å skade israelske innbyggere og det jødiske folket, enten det er i Gaza, Libanon eller andre steder, sa Gantz i referense til terrorangrepene som skjedde nylig i India,Thailand og Georgia.

Stabssjefen advarte om at «enhver som ønsker å prøve oss, hjemme eller utenlands, kommer til å finne en sofistikert hær som er klar til å beskytte Israel og slå ned hennes fiender».


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart