Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF stanset rakettangrep fra terrorcelle

Palestinske terrorister avfyrer raketter mot Israel.
Palestinske terrorister avfyrer raketter mot Israel.
En gruppe palestinere på Gaza-stripen gjorde seg klar til å avfyre raketter mot Israel da de ble stanset av et israelsk luftangrep i natt. Torsdag morgen ble en terrorcelle som utplasserte eksplosiver i grenseområdet rammet. NTB har sin vanlige vri.

Nyhetsbyrået NTB velger sin vanlige vinkling i tittel og ingress når de rapporterer om den første episoden. «Tre drept i israelsk angrep mot Gazastripen,» skriver NTB. Først i brødteksten får vi vite at angrepet «var rettet mot militante palestinere som forberedte et rakettangrep mot Israel». Forsvarsstyrkene som beskytter sivilbefolkningen fra rakettangrep blir framstilt som aggressor i overskrift og ingress. NTB har foreløpig ikke fått med seg den siste episoden, men vi kan vente at de oppdaterer antallet drepte, uten å endre sin vinkling.

Ifølge palestinske kilder ble totalt fem palestinere drept i de to uavhengige hendelsene. Tre militante palestinere ble drept i luftangrepet mot gruppen som forberedte rakettangrep. Ifølge ubekreftede meldinger tilhørte mennene de væpnede styrkene til Islamsk Jihad. IDF opplyser at terrorcellen også tidligere har avfyrt raketter mot Israel.

To militante palestinere ble drept i angrepet mot gruppen som utplasserte eksplosiver i grenseområdet, melder Jerusalem Post. Israelske luftstyrker og bakkestyrker deltok i aksjonen.

Hittil i år er Israel angrepet med over 450 raketter og granater, ifølge IDF.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart