Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

al-Qaida-leder på Gaza drept av IAF

al-Qaidas logo (Foto: Wikipedia)
al-Qaidas logo (Foto: Wikipedia)
En terrorcelle på Gaza-stripen som var i ferd med å planlegge et angrep på Israe, ble angrepet av IAF-jagerfly søndag morgen.

Én palestiner ble drept og én annen såret i angrepet. Den israelske aksjonen var et resultat av at det tidligere samme dag ble avfyrt to raketter mot Sør-Israel. Lørdag gjennomførte IDF og Shin Bet en fellesoperasjon, som førte til at to palestinske terrorplanleggere ble drept mens de kjørte motorsykkel. Én palestiner tilknyttet Global Jihad skal ha blitt såret.

Ifølge Shin Bet var en av de drepte i lørdagens angrep Hisham Saedi, grunnleggeren av «Shura-rådet til Jerusalems kriger». Terrorgruppen skal være tilknyttet al-Qaida. De to drepte er de palestinerne på Gaza-stripen med tettest bånd til den verdensomspennende terrorbevegelsen, skriver Israel Hayom.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart