Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

(Illustrasjonsfoto: IDF, flickr.com)
(Illustrasjonsfoto: IDF, flickr.com)

IDF-offiser skadet av veibombe

En israelsk offiser fikk kritiske skader da en veibombe gikk av ved grensegjerdet i nærheten av kibbutz Kiffusim tirsdag morgen. Statsminister Benjamin Netanyahu hinter om at Iran står bak.

Offiseren er fløyet til sykehus for undersøkelser, mens IDF gjennomsøker området for å finne ut hvem som plasserte ut bomben like ved grensegjerdet. Gazas innbyggere har blitt beordret til å holde avstand fra stedet, ettersom IDF frykter at etterangrep med raketter kan finne sted, rapporterer Yedioth Aharonoth.

Mandag ble fem raketter avfyrt mot Sør-Israel, deriblant Eshkol-regionen. Ingen kom til skade i terrorangrepene, heller ingen bygninger eller infrastruktur. I etterkant ble to palestinske terrorister drept og tre skadet i to ulike luftangrep på Gaza-stripen, hvor av den ene av de drepte var innblandet i rakettangrepet tidligere på dagen.

Statsminister Benjamin Netanyahu lover et «veldig tøft svar» på angrepet, melder Jerusalem Post.

– Iran støttet Hizbollah i terrorangrepet i Bulgaria, og Iran støtter terrorangrep mot oss i Gaza nå, sa Netanyahu under et møte med Bulgarias president Rosen Plevneliev tirsdag.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart