Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Obama og Netanyahu samtalte om Gaza-situasjonen

USAs president Barack Obama (bildet) satt natt til lørdag i telefonen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Adam Glanzman)
USAs president Barack Obama (bildet) satt natt til lørdag i telefonen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Adam Glanzman)
I natt gjentok USAs president Barack Obama at Israel har rett til å forsvare seg selv, da han i samtaler med statsminister Benjamin Netanyahu drøftet veien videre.

Det var Benjamin Netanyahu som ringte opp den ferske vinneren av presidentvalget, slik at han kunne takke Barack Obama personlig for «USAs investeringer i Iron Dome-systemet, som på en effektiv måte har tilintetgjort hundrevis av raketter fra Gaza-stripen». Det melder Det hvite hus i en pressemelding.

Obama gjentok at Israel har rett til å forsvare seg mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen og understreket at både Representantenes hus og Senatet enstemmig har gått inn for å uttrykke støtte til Israel i denne vanskelige tiden.

Netanyahu skal sammen med den amerikanske presidenten ha drøftet hvordan konflikten Israel nå har blitt ført inn i av Hamas kan trappes ned.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart