Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israeler i Boston: – Hørte en stor eksplosjon

Tre mennesker er blitt bekreftet omkommet og mange fikk beina sine revet av under terrorangrepet på Boston maraton, mandag kveld norsk tid. (Foto: hahatango, flickr.com)
Tre mennesker er blitt bekreftet omkommet og mange fikk beina sine revet av under terrorangrepet på Boston maraton, mandag kveld norsk tid. (Foto: hahatango, flickr.com)
Israelske Zvika Bronstein fløy fra hjemlandet til Boston for å delta i maratonløp. Her fikk han oppleve terror som han er velkjent med fra hjemlandet.

56 år gamle Zvika Bronstein fløy fra Ben Gurion-flyplass denne helgen for å delta på verdens eldste maratonløp i Boston. Det var et løp han såvidt hadde fullført da flere eksplosjoner – terrorbomber – rammet den amerikanske kystbyen.

– Jeg hadde såvidt fullført maratonet og bestemte meg for å gå tilbake til hotellet, som lå rundt 2 kilometer unna. På vei tilbake hørte jeg en stor eksplosjon, men jeg koblet ikke eksplosjonen med et angrep. Kun etterpå, da jeg begynte å se masse politi og ambulanser som ankom stedet og noen fortalte meg at det var et angrep, forteller Bronstein.

– Eksplosjonen kom fra innsiden av en bygning som lå rett ved mållinjen, ved et område som var satt av til publikum som var kommet for å se på alle løperne. Boston maraton er alle maratonløps mor. Ikke mange israelere kommer til dette maratonet. Vi var totalt 16 israelere her og så langt jeg vet ble ingen av oss skadet, sier han.

– Jeg hadde ikke med meg mobilen under løpet. Da jeg kom til hotellet og så alle telefonene og sms-ene hjemmefra, ringte jeg for å roe alle ned, forklarer han til Yedioth Aharonoth.

Minst tre mennesker ble drept av terrorbombene, inkludert en åtte år gammel gutt. Et stort antall mennesker er skadet, flere av dem kritisk.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart