Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Forsøker Hamas å «bombe» fredsforhandlingene?

IDF-bulldoser under en militærøvelse nær Gaza-stripen. (Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com)
IDF-bulldoser under en militærøvelse nær Gaza-stripen. (Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com)
To eksplosjoner har inntruffet nær IDF-kjøretøyer ved Gaza-stripen i helgen, mens ett terrorangrep i Jerusalem planlagt av Hamas ble forhindret.

Det planlagte angrepet i Jerusalem skulle ramme det nye kjøpesenteret Mamilla, i nærheten av Gamlebyen. Ifølge Ha’aretz ønsket Hamas-terrorister å pakke inn en bombe i gavepapir og plassere den et sted med mye mennesker til stede.

Hamas-medlemmene tilhører terrorgruppens avdeling på Vestbredden. Denne avdelingen mener Shin Bet er svært motiverte for å gjennomføre angrep inne i Israel. To av cellens medlemmer har israelske identitetskort og arbeidet i kjøpesenteret. Israelsk etterretning mener arabere med israelsk statsborgerskap eller ID står i fare for «å bli utnyttet for sin bevegelsesfrihet, og brukt til å utføre terrorangrep inne i Israel».

Terroristene som er arrestert av Shin Bet, planla også å plassere bomber i Ramallah for å drepe israelske soldater.

Hamas på Gaza-stripen har også vært aktive denne helgen. Fredag gikk en bombe i luften, da et IDF-kjøretøy patruljerte nær sikkerhetsgjerdet. Ingen soldater ble såret. En av forsvarets talspersoner forklarer til Times of Israel at Hamas-operatører sannsynligvis har detonert bomben på avstand.

Mandag morgen inntraff et liknende scenario, da to bomber gikk av i nærheten av en IDF-patrulje ved en militær bulldoser ute på rutineoppdrag. Yedioth Aharonoth melder at soldatene arbeidet med å avdekke flere bomber etter fredagens hendelse og at disse ikke ble detonert via fjernkontroll. Foreløpig sier IDF at det er uklart om de to siste hendelsene har noe med hverandre å gjøre.

Hamas er motstandere av forhandlinger med Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart