Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Angrep militærbase med traktor

Foto: Skjermdump fra Kanal 2
Foto: Skjermdump fra Kanal 2
En palestinsk angriper kjørte en traktor gjennom gjerdet til en israelsk militærbase på Vestbredden torsdag kveld. Da mannen nektet å stanse ble han skutt og drept av israelske soldater.

Angriperen er identifisert som Younis al-Radeideh fra Øst-Jerusalem. Angriperens bror gjennomførte et lignende terrorangrep med traktor i Jerusalem i 2009. Også han ble skutt på stedet av sikkerhetsvakter, skriver Times of Israel.

Politiet i Jerusalem mener Younis al-Radeidehs «traktorangrep» på militærbasen Rama var en enkeltmannsoperasjon. Da han kjørte gjennom porten og inn på basen oppfattet «IDF-soldatene det som en umiddelbar trussel og åpnet ild», forklarer forsvarets pressekontor.

De nye enkeltangrepene mot israelere og israelske interesser fra palestinsk hold de siste månedene, blir av Midtøsten-analytiker Avi Issacharoff i Times of Israel beskrevet som «en ny form for terror». For å ikke bli oppdaget arbeider terroristene alene og det er ofte vanskelig å stadfeste for politiet om det er snakk om terrorangrep eller ikke.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart