Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst 17 raketter mot Israel onsdag

Terrorister på Gaza avfyrer raketter mot Israel i økende antall. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)
Mange av rakettene som terrorister på Gaza avfyrer mot Israel lander inne på Gaza. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)
En rakett fra Gaza slo ned i en leilighetsbygning i Sderot natt til torsdag. Den forårsaket skade på eiendommen, men traff ingen personer. I løpet av onsdag ble minst 17 raketter avfyrt mot Israel.

Rakettforsvarssystemet Iron Dome rapporteres å ha avskjært to raketter onsdag kveld, en over Ashkelon og en over Netivot.

Terroristene på Gaza holdt det gående med rakettangrep gjennom hele dagen, og til sammen ble minst 17 raketter avfyrt. Eshkol-regionen ble rammet av totalt 12 av rakettene, og fire raketter eksploderte i Sdot Negev-regionen.

Etter et granatangrep onsdag kveld, gikk det israelske luftvåpenet til angrep på en granatavfyringsrampe sør i Gaza, opplyser IDF. Flere av rakettene ble imidlertid avfyrt etter den israelske aksjonen.

Dermed fortsetter eskaleringen av rakettangrepene fra Gaza, som tirsdag fikk det israelske forsvaret til å angripe 34 terrorbaser på Gaza-stripen.

Dette melder Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart