Terrorister på Gaza avfyrer raketter mot Israel i økende antall. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)
Mange av rakettene som terrorister på Gaza avfyrer mot Israel lander inne på Gaza. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)

Minst 17 raketter mot Israel onsdag

En rakett fra Gaza slo ned i en leilighetsbygning i Sderot natt til torsdag. Den forårsaket skade på eiendommen, men traff ingen personer. I løpet av onsdag ble minst 17 raketter avfyrt mot Israel.

Rakettforsvarssystemet Iron Dome rapporteres å ha avskjært to raketter onsdag kveld, en over Ashkelon og en over Netivot.

Terroristene på Gaza holdt det gående med rakettangrep gjennom hele dagen, og til sammen ble minst 17 raketter avfyrt. Eshkol-regionen ble rammet av totalt 12 av rakettene, og fire raketter eksploderte i Sdot Negev-regionen.

Etter et granatangrep onsdag kveld, gikk det israelske luftvåpenet til angrep på en granatavfyringsrampe sør i Gaza, opplyser IDF. Flere av rakettene ble imidlertid avfyrt etter den israelske aksjonen.

Dermed fortsetter eskaleringen av rakettangrepene fra Gaza, som tirsdag fikk det israelske forsvaret til å angripe 34 terrorbaser på Gaza-stripen.

Dette melder Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart