Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Canadas statsminster: – Hamas bruker menneskelige skjold for å fremme terror

Canadas pro-israelske statsminister Stephen Harper. (Foto: The Prime Minister's Office, flickr.com)
Canadas pro-israelske statsminister Stephen Harper. (Foto: The Prime Minister's Office, flickr.com)
I Norge får en stortingsrepresentant kjeft fra kollegaer for å dele en karikaturtegning av Hamas som bruker barn som skjold. I Canada blir taktikken avslørt og fordømt av landets statsminister.

FrPs stortingsrepresentant Kristian Norheim fikk i dag hard kritikk fra andre stortingsrepresentanter for å ha delt en karikatur på Facebook av at Hamas’ bruker sivile som skjold. Nå går Canadas statsminister Stephen Harper ut og sier det samme som Norheim. Harper skriver på nettsiden sin at «ingenting rettferdiggjør terroren til Hamas» og han slår fast at det er på det rene at Hamas «bruker menneskelige skjold for å fremme terror i regionen».

Videre skriver han at «om ikke det internasjonale samfunnet fordømmer disse forkastelige handlingene, vil terroristene oppmuntres til å fortsette sine skrekkelige handlinger. Canada ber sine allierte og partnere om å erkjenne at disse terrorhandlingene er uakseptable og at solidaritet med Israel er den beste måten å få stanset konflikten på.»

Harper skriver at Canada står helhjertet bak Israel og støtter landets rett til selv å forsvare seg mot terrorangrepene, og henstiller til Hamas om umiddelbart å avslutte de vilkårlige angrepene på uskyldige israelske sivile.

«Canada gjentar sin henstilling til de palestinske myndighetene om å avvæpne Hamas og andre palestinske terrorgrupper i Gaza, deriblant Iran-støttede Islamsk Jihad,» avslutter statsminister Stephen Harper.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart