Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Landbruksarbeider drept i granatangrep

Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskjærer mange av rakettangrepene mot Israel. Her er et Iron Dome-batteri ved Ashkelon. (Foto: IDF)
Rakettforsvarssystemet Iron Dome avskjærer mange av rakettangrepene mot Israel. (Foto: IDF)
En thailandsk arbeidsinnvandrer ble drept da en granat fra Gaza slo ned i et drivhus i et landbruksanlegg i Ashkelon onsdag. Dermed er totalt tre sivile drept i rakettangrep fra Gaza siden militæroperasjonen ble innledet for 16 dager siden.

Arbeideren som befant seg i drivhuset da granaten eksploderte ble fraktet til sykehus i Ashkelon, men døde der av skadene han hadde blitt påført i angrepet. Det skriver Jerusalem Post.

Onsdag gikk rakettalarmen både i Ashkelon og flere andre steder i nærheten av Gaza-grensen. Iron Dome Avskjærte fem raketter over Ashkelon-regionen, fem over Ashkelon by og en over Sderot.

Til nå under militæroperasjonen Operation Protective Edge har over 2.000 raketter blitt avfyrt fra Gaza. 419 av dem er bekreftet skutt ned av rakettforsvarssystemet Iron Dome før de rakk å eksplodere i Israel. Den thailandske arbeideren i Ashkelon er den tredje som har blitt drept i disse terrorangrepene.

Lørdag ble en 32 år gammel israelsk beduin som jobbet som sikkerhetsvakt drept da en rakett fra Gaza eksploderte i nærheten av Dimona i Negev-ørkenen. Tre andre ble såret i eksplosjonen: Et spedbarn, en fire år gammel gutt og en 30 år gammel kvinne. Beduinene i området sier selv at de ikke har bombesikrede rom eller andre steder å gjemme seg når rakettene kommer, og at de i mange tilfeller ikke oppfatter at alarmen går.

Søndag ble to søstre på 10 og 13 år såret i et rakettangrep som rammet et beduinområde i nærheten av Beersheba.

Forrige tirsdag ble en 37 år gammel mann fra Beit Arye drept i et granatangrep ved grenseovergangen Eretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart