Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinere oppmuntrer til mer bilterror

En av tegningene palestinere bruker til å feire bilterror i Jerusalem. Merk fartsmåleren som er formet som en rifle, og kart-tegnene hvor Israel er borte. (Skjermdump via Walla News)
En av tegningene palestinere bruker til å feire bilterror i Jerusalem. Merk fartsmåleren som er formet som en rifle, og kart-tegnene hvor Israel er borte. (Skjermdump via Walla News)
Mens palestinske ledere hyller bilterroristene, spres oppfordringer til ny bilterror blant palestinerne i sosiale medier.

Den israelske avisen Ha’aretz meldte 9. november om en musikkvideo hvor to palestinere fra Ramallah oppmuntrer arabere til å kjøre over israelske bosettere. «Kjør over, kjør over bosetterne,» heter det i teksten.

I sosiale medier sprer palestinere ulike tegninger som viser speedometer, gasspedaler og fotgjengere som blir kjørt over. Tegningene blir ofte fulgt av direkte oppfordringer på arabisk til å gjennomføre bilterror-angrep mot israelere.

Tre personer er drept og en rekke personer skadet i Israel de siste ukene av bilterrorister. Tidligere er det også gjennomført flere angrep med traktorer eller bulldosere.

Se musikkvideoen som oppfordrer til bilterror med engelsk teksting.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart