Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fatah fordømmer med én tunge, og lovpriser terroristene med en annen

Skjermdump fra Fatahs Facebook-side 18. november 2014. (Via Palestinian Media Watch)
Skjermdump fra Fatahs Facebook-side 18. november 2014. (Via Palestinian Media Watch)
Yasser Arafat løy da han fordømte terror mot israelere, og han gjorde det bare på grunn av internasjonalt press. Opplysningen fra Arafats sikkerhetsvakt blir brukt av Fatah til å forklare fordømmelsen Abbas kom med.

Yasser Arafat ble motvillig presset til å fordømme terrorangrep i Israel. – Men det var ikke sant at han var imot drap på sivile, sa tidligere livvakt til BBC 3. april 2014.

Følgerne på Fatah-bevegelsens Facebook-side ble i dag minnet om livvaktens uttalelse. Fatah delte tv-klippet som Palestinian Media Watch har tekstet til engelsk og publisert på YouTube, og som MIFF omtalte 7. april 2014. Mahmoud Abbas overtok som leder av Fatah etter Yasser Arafats død i 2004.

Med videolenken la Fatah ved teksten: «For dem som har innvendinger med Fatah: Hvorfor selvstyremyndighetene fordømmer martyr-operasjoner.»

– Dette viser at Fatah måtte rettferdiggjøre at Abbas, lederen for PA og Fatah, kom med en fordømmelse av synagogeterroren på vegne av PA, påpeker Palestinian Media Watch. Med å dele livvaktens uttalelser signaliserer Fatah at fordømmelsen kom på bakgrunn av internasjonalt press og at fordømmelsen ikke er oppriktig.

 

Fatah hyller terroristene

Det er mye som bekrefter at Fatah i beste fall gir doble signaler til det palestinske folk.

Etter det brutale terrorangrepet i synagogen i Jerusalem har Sultan Abu Al-Einein, rådgiver til Abbas, lovprist angrepet og kalte det en «heltemodig operasjon» på sin Facebook-side. Han publiserte blodige bilder fra åstedet og refererte til angriperne som «martyrer».

Jamal Tirawi, som er talsmann for Fatahs parlamentsmedlemmer, sier Fatah-toppene «ønsket den martyr-søkende operasjonen i Jerusalem velkommen» og at de «eskorterer martyrene til Abu Jamal familien til paradis».

På Fatahs Facebook-side er det meldt at Fatah har delt ut søtsaker i byer på Vestbredden for å feire operasjonen.

Palestinske talsmenn har fremstilt terrorangrepet mot synagogen som en reaksjon etter at en palestinsk buss-sjåfør ble funnet hengt. En obduksjon gjennomført i samarbeid med en palestinsk fagmann utnevnt av familien fant ingen tegn av vold.

Palestinian Media Watch gjengir flere eksempler på hvordan terrorangrepet blir hyllet av Fatah-talsmenn.

 

«Blod vil rense Jerusalem for jøder»

Fatah hyller ikke bare terror i etterkant, det har også kommet mange konkrete oppmuntringer til terror de siste par ukene. Jerusalem trenger «offer og blod» sa en representant for PAs departement for religiøse saker i den offisielle PA-avisen Al-Hayat Al-Jadida 14. november.

En tjenestemann for Fatah i Libanon hyllet terrorister på PA TV 7. november. «Jerusalem trenger blod for å rense seg selv for jøder,» sa han.

PA TV har også sendt hilsener til terrorister og æret dem som «heltemodige martyrer». «Vi står i ydmykhet og ser hva dere ga og ofret,» sa en programleder 9. november som æret de to bilterroristene som drepte til sammen fire mennesker i Libanon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart