Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Tre palestinere er arrestert for å ha planlagt å drepe utenriksminister Avigdor Lieberman. (Foto: Latvias utenriksdepartement / Flickr.com)
Tre palestinere er arrestert for å ha planlagt å drepe utenriksminister Avigdor Lieberman. (Foto: Latvias utenriksdepartement / Flickr.com)

Planla å drepe utenriksministeren

Tre palestinere fra Vestbredden er siktet for å ha planlagt attentat mot Israels utenriksminister Avigdor Lieberman.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Attentatet skulle etter planen ha vært gjennomført i midten av august, for å bidra til å stanse militæroperasjonen i Gaza. De tre siktede ble imidlertid pågrepet av det israelske forsvaret før de rakk å sette planene ut i livet. De er siktet for planlegging av drap, og siktelsen ble levert tirsdag denne uken, skriver Jerusalem Post.

To av de mennene er brødre, og alle tre kommer fra landsbyen Harmala på Vestbredden. De skal ha operert på egen hånd, uten tilknytning til Hamas eller andre av de store terrororganisasjonene.

Før pågripelsen skal de ved flere anledninger ha studert Liebermans bevegelser i trafikken i nærheten av hjemmet hans i Tekoa, og en av dem skal ha forsøkt å anskaffe et håndholdt granatavfyringsvåpen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart