Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas heiet på den arabiske felleslisten

Dette er to av twittermeldingene HAmas' væpnede styrker la ut på den israelske valgdagen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)
Dette er to av twittermeldingene HAmas' væpnede styrker la ut på den israelske valgdagen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)
På valgdagen skrev Hamas’ væpnede fløy en serie twittermeldinger der de oppfordret arabiske israelere til å stemme på den arabiske felleslisten.

Izz ad-Din al-Qassam Brigadene, terrororganisasjonen Hamas’ væpnede styrker, drev tirsdag valgkamp for den arabiske felleslisten til det israelske Knesset-valget gjennom en serie twittermeldinger.

De oppfordret arabiske israelere til å stemme på felleslisten, ”for at Ayman Odeh, Hanin Zoabi og Ahmad Tibi skal frigjøre dere”. Dette er tre av de mest kjente navnene på listen, som representerer et antizionistisk syn, og går inn for å avvikle Israel som jødisk stat. Hamas erklærte at 20 mandater i Knesset måtte være målet for felleslisten, som består av tre arabiske partier og det israelske kommunistpartiet. Hamas skrev at målet med stemmeavgivingen var ”å få avsluttet okkupasjonen”. ”Frigjøringen er nær”, skrev de like før valglokalene stengte.

Den arabiske felleslisten fikk inn 14 mandater ved Knesset-valget, en økning fra de tre partienes til sammen 10 mandater i perioden som nå avsluttes.

Les alt om Knesset-valget ved å klikke her


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart