Dette er to av twittermeldingene HAmas' væpnede styrker la ut på den israelske valgdagen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)
Dette er to av twittermeldingene HAmas' væpnede styrker la ut på den israelske valgdagen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)

Hamas heiet på den arabiske felleslisten

På valgdagen skrev Hamas’ væpnede fløy en serie twittermeldinger der de oppfordret arabiske israelere til å stemme på den arabiske felleslisten.

Izz ad-Din al-Qassam Brigadene, terrororganisasjonen Hamas’ væpnede styrker, drev tirsdag valgkamp for den arabiske felleslisten til det israelske Knesset-valget gjennom en serie twittermeldinger.

De oppfordret arabiske israelere til å stemme på felleslisten, ”for at Ayman Odeh, Hanin Zoabi og Ahmad Tibi skal frigjøre dere”. Dette er tre av de mest kjente navnene på listen, som representerer et antizionistisk syn, og går inn for å avvikle Israel som jødisk stat. Hamas erklærte at 20 mandater i Knesset måtte være målet for felleslisten, som består av tre arabiske partier og det israelske kommunistpartiet. Hamas skrev at målet med stemmeavgivingen var ”å få avsluttet okkupasjonen”. ”Frigjøringen er nær”, skrev de like før valglokalene stengte.

Den arabiske felleslisten fikk inn 14 mandater ved Knesset-valget, en økning fra de tre partienes til sammen 10 mandater i perioden som nå avsluttes.

Les alt om Knesset-valget ved å klikke her

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart