Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kastet brannbomber på politikerbolig

Her kaster maskerte gjerningsmenn brannbomber på boligen til Jerusalems bystyremedlem Aryeh King tirsdag kveld. (Foto: Skjermdump fra overvåkningsvideo publisert av Ynetnews.com)
To maskerte menn kastet molotov-coctails på huset til bystyremedlem Aryeh King i Jerusalem.

Angrepet mot boligen til King fant sted tirsdag kveld, og ble filmet av et overvåkningskamera. Videoen er publisert av Ynetnews.com. De to angriperne kom løpende mot huset fra den arabiske bydelen Silwan, og løp tilbake dit etter å ha kastet to molotov coctails mot huset. Klesvasken som hang til tørk, tok fyr og ble ødelagt, men ingen personer kom til skade.

Aryeh King er en omdiskutert lokalpolitiker på høyresiden i Jerusalem. Han bor i den jødiske bydelen Ma’ale Hazeitim på Oljeberget i Øst-Jerusalem. Han sier selv at dette var 49. gang huset hans har vært utsatt for angrep siden august.

– Da teller jeg bare med de angrepene som har blitt anmeldt til politiet. I tillegg kommer alle de gangene vi har kommet hjem og for eksempel funnet steiner på verandaen, som i påsken. Likevel har politiet enda ikke innbrakt en eneste mistenkt person, sier King.

Han forteller at han befant seg på kort avstand fra huset sitt da brannbombeangrepet fant sted, og at han forsøkte å løpe etter gjerningsmennene, men ikke klarte å stanse dem.

Flere hjem i det samme nabolaget opplevde samme kveld at det ble kastet kinaputter mot dem fra den arabiske bydelen Ras al-Amud ved siden av.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart