Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Her kaster maskerte gjerningsmenn brannbomber på boligen til Jerusalems bystyremedlem Aryeh King tirsdag kveld. (Foto: Skjermdump fra overvåkningsvideo publisert av Ynetnews.com)

Kastet brannbomber på politikerbolig

To maskerte menn kastet molotov-coctails på huset til bystyremedlem Aryeh King i Jerusalem.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Angrepet mot boligen til King fant sted tirsdag kveld, og ble filmet av et overvåkningskamera. Videoen er publisert av Ynetnews.com. De to angriperne kom løpende mot huset fra den arabiske bydelen Silwan, og løp tilbake dit etter å ha kastet to molotov coctails mot huset. Klesvasken som hang til tørk, tok fyr og ble ødelagt, men ingen personer kom til skade.

Aryeh King er en omdiskutert lokalpolitiker på høyresiden i Jerusalem. Han bor i den jødiske bydelen Ma’ale Hazeitim på Oljeberget i Øst-Jerusalem. Han sier selv at dette var 49. gang huset hans har vært utsatt for angrep siden august.

– Da teller jeg bare med de angrepene som har blitt anmeldt til politiet. I tillegg kommer alle de gangene vi har kommet hjem og for eksempel funnet steiner på verandaen, som i påsken. Likevel har politiet enda ikke innbrakt en eneste mistenkt person, sier King.

Han forteller at han befant seg på kort avstand fra huset sitt da brannbombeangrepet fant sted, og at han forsøkte å løpe etter gjerningsmennene, men ikke klarte å stanse dem.

Flere hjem i det samme nabolaget opplevde samme kveld at det ble kastet kinaputter mot dem fra den arabiske bydelen Ras al-Amud ved siden av.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart