Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Disse seks er arrestert for å ha gjennomført fem bombeangrep mot israelere i januar og februar. (Foto: Shin Bet)
Disse seks er arrestert for å ha gjennomført fem bombeangrep mot israelere i januar og februar. (Foto: Shin Bet)

Pågrepet for å ha kastet brannbomber

Israelske sikkerhetsstyrker har arrestert seks palestinere de mener står bak fem terrorangrep på Vestbredden i januar og februar.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Alle de seks arresterte er menn i alderen 19 til 23 år fra den palestinske landsbyen Beit Rima i nærheten av Ramallah. De tilhørte den samme terrorcellen, og de ble arrestert i en samarbeidsaksjon mellom etterretningstjenesten Shin Bet, det israelske forsvaret og politiet.

De skal ha utført fem terrorangrep i løpet av dette årets to første måneder. Angrepene besto i kasting av brannbomber og rørbomber mot det israelske militærakademiet Elisha og bosetningen Halamish. Saken deres vil komme opp for en militær domstol i Judea, opplyser Shin Bet ifølge Jerusalem Post.

Shin Bet kommenterer i en pressemelding at denne saken understreker hvor omfattende farer slike lokale celler kan utgjøre, og hvor høy motivasjon som finnes blant de aktive i terrororganisasjonene til å utføre slike angrep.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart