Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Her er den palestinske angriperen pågrepet av israelsk grensepoliti. (Foto: Skjermdump fra Jerusalem Posts web-tv)pågrepet for knivangrep skjermdump jpost tv

Trakk kniv mot israelsk grensepoliti

En palestiner i 20-årene forsøkte å angripe grensepolitiet på en kontrollpost utenfor Nablus onsdag ettermiddag.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Knivangrepet skjedde på kontrollposten ved Tapuah-krysset i utkanten av den palestinske byen Nablus på Vestbredden. Politiet opplyser at gjerningsmannen gjennomgikk en rutinemessig sikkerhetskontroll, og at han vakte mistanke ved at han ikke etterkom instruksjonene fra grensepolitiet fullt ut. Midt i sikkerhetskontrollen trakk han fram en kniv fra buksen, og forsøkte å hogge til en av grensepolitimennene, som reagerte raskt nok til at han klarte å slå kniven ut av hånden på angriperen. Gjerningsmannen lot deretter kniven ligge og forsøkte å flykte fra stedet, men han ble innhentet og pågrepet av grensepolitiet. I avhør tilsto han at han hadde planer om å gjennomføre et terrorangrep, skriver Jerusalem Post.

Politiet uttaler at det kunne ha blitt et omfattende angrep om ikke den angrepne grensepolitimannen hadde reagert så raskt.

Det har tidligere skjedd en rekke angrep mot israelske sikkerhetsstyrker på denne kontrollposten.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart