Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Trakk kniv mot israelsk grensepoliti

Her er den palestinske angriperen pågrepet av israelsk grensepoliti. (Foto: Skjermdump fra Jerusalem Posts web-tv)pågrepet for knivangrep skjermdump jpost tv
En palestiner i 20-årene forsøkte å angripe grensepolitiet på en kontrollpost utenfor Nablus onsdag ettermiddag.

Knivangrepet skjedde på kontrollposten ved Tapuah-krysset i utkanten av den palestinske byen Nablus på Vestbredden. Politiet opplyser at gjerningsmannen gjennomgikk en rutinemessig sikkerhetskontroll, og at han vakte mistanke ved at han ikke etterkom instruksjonene fra grensepolitiet fullt ut. Midt i sikkerhetskontrollen trakk han fram en kniv fra buksen, og forsøkte å hogge til en av grensepolitimennene, som reagerte raskt nok til at han klarte å slå kniven ut av hånden på angriperen. Gjerningsmannen lot deretter kniven ligge og forsøkte å flykte fra stedet, men han ble innhentet og pågrepet av grensepolitiet. I avhør tilsto han at han hadde planer om å gjennomføre et terrorangrep, skriver Jerusalem Post.

Politiet uttaler at det kunne ha blitt et omfattende angrep om ikke den angrepne grensepolitimannen hadde reagert så raskt.

Det har tidligere skjedd en rekke angrep mot israelske sikkerhetsstyrker på denne kontrollposten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart