Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Bilen som krasjet inn i to israelere i Gush Etzion 20. oktober 2015. Den palestinske sjåføren kom ut av kjøretøyet bevæpnet med en kniv, men ble stanset i sitt angrep da han ble skutt og drept. (Foto: Magen David Adom, via Ha'aretz)
Bilen som krasjet inn i to israelere i Gush Etzion 20. oktober 2015. Den palestinske sjåføren kom ut av kjøretøyet bevæpnet med en kniv, men ble stanset i sitt angrep da han ble skutt og drept. (Foto: Magen David Adom, via Ha'aretz)

Nye angrep mot israelere tirsdag

Israelsk mann påkjørt og drept etter steinkasting. Israelsk offiser såret i nytt knivangrep. To israelere skadet etter terror-påkjørsel.

Tirsdag ettermiddag melder Ha’aretz at to israelere er skadet i et angrep med kjøretøy i Gush Etzion-området. En palestinsk sjåfør kjørte inn i en israelsk soldat og en sivil israeler som stod i krysset. Angriperen kom ut av bilen med en kniv i hånden, men han ble skutt og drept av en soldat fra Kfir-brigaden.

De to israelerne – en i 20-årene og en i 30-årene, ble kjørt til sykehus med lettere skader.

Jerusalem Post melder at en israelsk mann ble drept i Hebron-området på Vestbredden tidligere i dag. Kjøretøyet hans ble først angrepet av palestinske steinkastere i nærheten av den arabiske landsbyen Al-Fawar. Da han stoppet bilen og gikk ut, ble han påkjørt og drept av en lastebil kjørt av en palestinsk mann som deretter stakk fra stedet.

Ifølge palestinske medier skal sjåføren senere ha meldt seg til palestinsk politi og påstått at det var en ulykke og at påkjørselen ikke var tilsiktet.

Da ambulansemannskap fra Magen David Adom kom til stedet litt etter kl. 13:00, fant de den israelske mannen i 50-årene sterkt skadet og uten puls liggende ved siden av bilen. Forsøk på gjenoppliving lyktes ikke.

Israelske sikkerhetstyrker var da på stedet og i gang med å finne ut mer om hva som var skjedd.

Jerusalem Post skriver også at en offiser fra IDF ble knivstukket og lettere skadet av en palestiner i et nytt angrep tidligere på dagen. Det skjedde ved den arabiske landsbyen Beit Awwa, som ligger vest for Hebron, ved den grønne linjen. Andre soldater som var i nærheten, skjøt og drepte angriperen.

Oppdatering: Det var 54 år gamle Avraham Asher Hasnu, far til sju barn og bosatt i Kiryat Arba ved Hebron, som ble påkjørt og drept rundt kl. 12:00 i dag. Det melder Times of Israel og Jerusalem Post.

Conrad Myrland bidro til denne artikkelen.

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart