Fra åstedet for terrorangrepet nord for Jerusalem 21. oktober 2015. (Foto: Yonatan Sindel, Flash90)

Israelsk kvinnelig soldat alvorlig såret i knivangrep

Tilstanden er kritisk.

Ifølge Jerusalem Post og Times of Israel er en israelsk kvinnelig soldat på 19 år stukket med kniv i overkroppen ved et veikryss i nærheten av Hizmeh, en palestinsk landsby som ligger litt nord for Jerusalem på Vestbredden.

Ambulansepersonell fra Magen David Adom kom til stedet og ga henne førstehjelp før hun ble evakuert. Tilstanden er kritisk meldes det fra sykehuset Hadassah i Jerusalem.

Den palestinske angriperen ble skutt og drept av soldater fra IDF. I tillegg har de arrestert en annen palestiner som er mistenkt for å være medskyldig.

Times of Israel skriver også at en israelsk politimann ble lettere skadet i formiddag da en bil, tilsynelatende med hensikt, kjørte inn i kontrollposten han bemannet i nærheten av bosetningen Ofra, nord for Jerusalem. Politimannen fikk behandling på stedet og det ble ikke nødvendig å frakte ham til sykehus.

Den palestinske sjåføren skal ha ignorert stopptegn fra politiet som skjøt skudd mot bilen før den krasjet inn i kontrollposten. Deretter klarte han å flykte til den nærliggende landsbyen Silwad. Sikkerhetsstyrkene leter nå etter ham.

Jerusalem Post melder også at IDF har arrestert 47 palestinere i flere landsbyer på Vestbredden i løpet av natten. Flere enn 20 av de 47 skal ha deltatt i uorganiserte terrorangrep og voldelige opptøyer.

Mange av de arresterte er medlemmer av terrororganisasjonen Hamas.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart