Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Richard Lakin (76) ble drept av palestinske terrorister. Han døde tirsdag av skadene han fikk på en buss i Jerusalem 13. oktober. (Foto: Facebook)

Bussterror krevde enda et liv

En av de 16 passasjerene som ble skadet da to palestinske terrorister gikk til angrep på en buss i Jerusalem 13. oktober, er død av skadene. Han er det tredje dødsofferet i dette ene angrepet.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

13. oktober gikk to palestinske terrorister inn på en buss i bydelen Armon Hanatziv i Jerusalem. Den ene av dem avfyrte skudd, den andre knivstakk passasjerer. To personer døde av skadene samme dag: 78 år gamle Haviv Haim og 51 år gamle Alon Govberg. 16 andre passasjerer ble skadet. En av dem var 76 år gamle Richard Lakin. Han ble skutt i hodet og knivstukket i brystet. Etter angrepet ble han innlagt på Hadassah-sykehuset kritisk skadet. Tirsdag denne uken døde han på sykehuset av skadene, ifølge Ha’aretz.

Lakin er bussterroristenes tredje drapsoffer. Han ble begravet onsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart