Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tre israelske tenåringer skutt

En av de skadde fra skyteangrepet ved Patriarkenes hule ankommer Sha'are Zedek-syehuset i Jerusalem fredag kveld. (Foto: Flash90)
En av de skadde fra skyteangrepet ved Patriarkenes hule ankommer Sha'are Zedek-syehuset i Jerusalem fredag kveld. (Foto: Flash90)
Tre israelske tenåringer er skadet etter to skyteangrep i Hebron fredag kveld.

En 19 år gammel israeler ble fredag kveld alvorlig skadet i et skyteangrep ved avkjørselen mot landsbyen Beit Einun, like nord for Hebron. Han ble fraktet til Hadassah-sykehuset i Jerusalem med alvorlige skader i overkroppen, ifølge Ynetnews.com og Times of Israel. Senere på kvelden opplyste det israelske forsvaret at den skadde 19-åringen er i tjeneste som soldat.

Kort tid tidligere ble to andre israelske tenåringer på 16 og 18 år skutt i et annet skyteangrep i Hebron-området, i nærheten av Patriarkene hule. 18-åringen ble alvorlig skadet, mens 16-åringen ble moderat skadet. De er innlagt på Sha’are Zedek-sykehuset i Jerusalem.

Det er ikke pågrepet gjerningsmenn fra noen av skyteangrepene. Channel 10 rapporterer at sikkerhetsstyrkene holder muligheten åpen for at en og samme terrorcelle kan ha utført begge angrepene. Palestinske medier melder om at IDF utfører omfattende en leteaksjon etter de skyldige i områdene rundt Hebron. Ma’ariv rapporterer at store mengder israelske soldater og etterretningsagenter deltar i leteaksjon i Beit Einun-området.

Totalt fire terrorangrep har blitt begått mot israelere denne fredagen. På ettermiddagen ble det begått knivterror ved et supermarked utenfor Jerusalem og bilangrep i Hebron-området. En sivil israelsk mann ble alvorlig skadet i knivangrepet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart