Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Åstedet for knivangrepet onsdag formiddag. (Foto: Har Hevon kommunale myndigheter)
Åstedet for knivangrepet onsdag formiddag. (Foto: Har Hevon kommunale myndigheter)

Soldat knivstukket utenfor Hebron

Onsdag formiddag ble en 20 år gammel israelsk mann knivstukket av en palestinsk terrorist. Mannen er alvorlig skadet.

Ifølge Tazpit er den knivstukne israeleren soldat. Angriperen skal ha kommet ut av en bil bevæpnet med kniv, og gått løs på soldaten. Angrepet skjedde sørvest for Hebron, ved avkjørselen til landsbyen Al-Fawar.

Offeret ble alvorlig skadet av knivstikk i overkroppen, og han er fraktet til Sha’are Zedek-sykehuset i Jerusalem. Han er ved bevissthet, men tilstanden hans beskrives som ustabil og kritisk.

Angriperen ble skutt av israelske sikkerhetsstyrker. Han ble fraktet til Hadassah-sykehuset i Jerusalem, hvor han døde av skadene senere samme dag, ifølge Jerusalem Post, Ha’aretz og Times of Israel.

 

Flere angrep

Tidligere på dagen skjøt en snikskytter mot en parkert bil utenfor Patriarkenes grav i Hebron. Ingen personer befant seg i bilen. Politiet etterforsker hendelsen.

Tirsdag kveld kjørte en bil inn i en gruppe med israelske sikkerhetsarbeidere, og forsøkte å kjøre på mannskapene. Bilangrepet skjedde ved kontrollposten Hizmeh, nord for Jerusalem. Ingen ble truffet av bilen. Det ble skutt mot bilen etterpå, men den stanset ikke og forsvant i retning av den palestinske byen Anata på Vestbredden.

Tidligere på dagen tirsdag ble det funnet to kulehull i en israelsk bil i nærheten av den israelske bosetningen Ofra på Vestbredden.

Det ble også meldt om flere steinkasterangrep tirsdag. Flere israelske biler ble skadet av steinkastere langs vei nr. 443, en av hovedveiene fra Jerusalem til Tel Aviv, som delvis går gjennom Vestbredden. En 26 år gammel mann ble lettere skadet i hodet av glassplinter da bilen hans ble bombardert med steiner.

Langs veien mellom bosetningen Gvaot og trafikk-knutepunktet i Gush Etzion-veikrysset ble frontruten knust på en israelsk forbipasserende bil som ble utsatt for steinkasterangrep.

Tirsdag morgen ble fire israelere skadet i bilterrorangrep.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart